1. Home
  2. Week tegen Kindermishandeling

‘Ik wil wel in gesprek gaan over kindermishandeling, maar hoe pak ik dat dan aan?’

Het mooie is dat je het niet meer hoeft te bedenken hoe je dat aanpakt, want dat hebben wij al voor je bedacht. We hebben samen met Dessaur Trainingen en Stichting Praat 21 tips en gespreksthema’s ontwikkeld waarmee je vrij eenvoudig en zorgvuldig met je klas of collega’s in gesprek kan gaan over kindermishandeling.

Benieuwd naar de bijeenkomst 21 minuten in de Week tegen Kindermishandeling? Op 20 november om 11:55 organiseren Dessaur Trainingen en Stichting Praat twaalf 21 minuten bijeenkomsten. In elke provincie één bijeenkomst, waarin aandacht wordt gevraagd voor kinderen die slachtoffer zijn van kindermishandeling. Op 21 november is er nog een extra bijeenkomst, een bijzondere vergadering, bij de Tweede Kamer die wordt georganiseerd door de Christen Unie en de SP.

Ook jij kunt je hiervoor opgeven. Kijk hier welke 21 minuten bijeenkomst in jou provincie plaatsvindt en geef je hier nu nog voor op. Bijna elke bijeenkomst is openbaar (behalve Utrecht, Overijssel, de 2e kamer bijeenkomst en Flevoland). 

ik wil meer informatie

Stel je vraag
contact met Augeo