1. Uitleg activeringscodes

Uitleg activeringscodes

Je hebt activeringscode(s) ontvangen die je aan medewerker(s) wilt sturen, zodat zij hun cursus kunnen starten. De activeringscodes zijn een jaar geldig. Stuur de activeringscode(s) per e-mail door met in ieder geval de volgende instructies:

"Graag wil ik je uitnodigen voor de online scholing van Augeo academy. Hiermee leer je schadelijke en stressvolle opgroeisituaties te signaleren en aan te pakken. Meer dan 100.000 mensen volgen al scholing bij Augeo en hopelijk ben jij de volgende.

Aan de slag

De scholing activeer je met een unieke code. De activeringscode voor jouw scholing is [kopieer en plak hier de relevante activeringscode]. Zodra je deze code in je account plaatst wordt deze geactiveerd en zal de cursus vanaf deze datum 1 jaar geldig zijn. Doorloop de volgende stappen om snel aan de slag te gaan met je scholing:

  • Ga naar www.augeo.nl/registreren en registreer je. Je ontvangt dan een e-mail waarmee je de registratie bevestigd.

  • Eenmaal geregistreerd en ingelogd, beland je in jouw leeromgeving.

  • Op het tabblad ‘Cursusoverzicht’ zie je bovenin een oranje knop met de titel ‘activeringscode invoeren’. Vul hier je activeringscode in en klik op ‘OK’

  • Het scholingsonderdeel wordt toegevoegd.

  • Je kunt nu beginnen!

Samen maken we het verschil

Augeo is een particuliere stichting zonder winstoogmerk die zich inzet voor een veilig leefklimaat voor kinderen. Met ons online leermateriaal willen wij iedereen die met ouders en kinderen werkt helpen om schadelijke en stressvolle opgroeisituaties van kinderen te signaleren en aan te pakken. Samen met jou steunen we daarmee kinderen, ouders en gezinnen in de knel."