1. Alert magazine aanvraag

Alert magazine aanvraag

Veel organisaties vinden het lastig om de aandacht vast te houden bij medewerkers voor het signaleren van kindermishandeling en huiselijk geweld. Augeo wil daar graag bij helpen, en biedt jou daarom Alert Magazine aan. Alert Magazine is een eenmalige uitgave voor iedereen die werkt in de zorg. Een mooi, informatief magazine met verhalen, tips en interviews over het gebruik, het nut en de noodzaak van de meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling. ‘Mishandeling: durf jij het te zien?’ is de ondertitel van het magazine en dit geeft precies het doel aan: bewustwording en bespreekbaar maken.

Het is een toegankelijke en praktische manier om (hernieuwd) aandacht te vragen voor kindermishandeling en huiselijk geweld in jouw organisatie. Belangrijk, zeker nu de meldcode per 1 januari gaat veranderen, en professionals met een afwegingskader moeten gaan werken. Je kunt het magazine verspreiden onder de eigen medewerkers, maar je kunt het natuurlijk ook uitdelen op seminars, tijdens workshops etc. 

(Extra) Alert magazines bestellen? Dat kan.

Laat hieronder je bestelling achter en je krijgt ze thuisgestuurd met een factuur (factuur via email). De prijs per 20 stuks is €50,- inclusief verzendkosten (ex. 9% BTW).