1. Home
  2. Als organisatie

Hoe werkt het?

Een lidmaatschap bevat een op maat gesneden scholingspakket waarmee je jouw medewerkers kunt scholen op het thema Veilig opgroeien. Medewerkers kunnen de scholing op verschillende momenten en in hun eigen tempo volgen. Naast cursussen ontvangen zij regelmatig cursus-updates en artikelen uit Augeo magazine, het online tijdschrift over veilig opgroeien. Zo wordt leren over dit belangrijke thema een continu proces dat goed kan worden ingepast in de drukke dagelijkse beroepspraktijk.

Je kunt als organisatie al je medewerkers scholen op de thema’s huiselijk geweld en kindermishandeling voor een vast bedrag per jaar. Dat kan door een leerpakket in de vorm van een voordelig lidmaatschap aan te schaffen. Een lidmaatschap geeft toegang tot de online scholing en lesmaterialen. De prijs van het lidmaatschap hangt af van het maximum aantal gebruikers waar je voor kiest. 

Door op deze pagina rechts te klikken op 'ik wil lid worden', kom je op een pagina met verschillende sectoren. Kies hier de sector die het beste bij jouw organisatie aansluit en klik vervolgens op het tabblad 'bestellen'. Hier kan je kiezen welk lidmaatschap het beste bij jou past. 

Bestellen als individu

Als professional kan je zelf een of meerdere losse cursussen aanschaffen. Een cursus aanschaffen doe je via de catalogus.

Wat zijn de voordelen van lid worden?

Geborgd
Het leren over thema’s als omgaan met signalen van kindermishandeling en huiselijk geweld, grensoverschrijdend gedrag, communiceren over geweld en sociale veiligheid is gedurende het lidmaatschap geborgd binnen je organisatie.

Beheeromgeving
Leden van Augeo krijgen toegang tot de beheeromgeving waarin zij zelf bepalen welke medewerkers toegang krijgen tot welke cursus. Ook kunnen zij de voortgang van de medewerkers volgen. 

Up-to-date scholingsaanbod
Voor één bedrag per jaar is er binnen je organisatie altijd een up-to-date scholingsaanbod beschikbaar. 

Op maat
Je krijgt een gevarieerd aanbod van basiscursussen, aanvullende cursussen, updates, verdiepende e-colleges en praktijkverhalen in het magazine. Per functiegroep of per persoon kun je hieruit een selectie op maat maken.

Voor iedereen beschikbaar
Al het lesmateriaal is beschikbaar voor iedereen binnen je organisatie. Ook nieuwe medewerkers kun je direct toegang geven tot het lesmateriaal.

Eenvoudig
Je hoeft niet steeds losse cursussen te bestellen en te betalen. Je ontvangt maar één factuur per jaar.

Voordelig
Je betaalt minder dan wanneer je alles los aanschaft.