1. Home
  2. Augeo academy

Augeo academy

Een moment geduld a.u.b. uw gegevens worden opgehaald

Augeo academy biedt 86 online cursussen en colleges voor professionals en andere geïnteresseerden. Al onze scholing heeft als doel om iedereen die met ouders of kinderen werkt te helpen zorgelijke opvoedsituaties te kunnen signaleren en aan te pakken. Al meer dan 115.000 mensen maken gebruik van het scholingsmateriaal van Augeo. Er is scholingsmateriaal voor 23 sectoren.

Wat leer je in de cursussen? 

  • Signalen herkennen. 
  • Zorgen bespreekbaar maken. 
  • Actie ondernemen. 
  • Werken volgens de meldcode. 
  • Werken volgens de Wet sociale veiligheid

Augeo ontwikkelt alle cursussen in nauwe samenwerking met beroepsgroepen, brancheorganisaties en kennisinstituten. De cursussen sluiten daardoor goed aan op de beroepspraktijk. 

NOT FOR PROFIT 

Augeo foundation is een particuliere stichting zonder winstoogmerk. Toch bieden wij onze scholing niet gratis aan. Waarom niet? Omdat we een duurzame aanpak belangrijk vinden, en de continuïteit van ons scholingsaanbod ook op de langere termijn willen kunnen garanderen. De prijs die we vragen is op not-for-profit basis: we maken geen winst en de inkomsten investeren we weer in nieuwe leerproducten en projecten die kindermishandeling en huiselijk geweld aanpakken.

ik wil meer informatie

Stel je vraag
Contact Advies en Sales