De Augeo Jongerentaskforce organiseert workshops en trainingen over echtscheidingen. Wat maken kinderen mee als hun ouders uit elkaar gaan? Wat kun je als professional doen? Hoe ver strekt je verantwoordelijkheid om op te komen voor het belang van het kind? Jongeren die een echtscheiding hebben meegemaakt helpen professionals met deze vragen.
Workshop Echtscheiding

Workshop 'hoor en zie mij'

Bij een scheiding gaan twee mensen uit elkaar als partners, maar niet als ouders. Hoe motiveer je ouders hun beider ouderrol te blijven vervullen. En hoe voorkom je dat het belang van het kind naar de achtergrond verdwijnt?

Voor wie en waar gaat het over

Workshop op maat

Wil je een op maat gemaakte workshop voor jou en je organisatie? Dat kan. Variërend van 2 tot 8 uur. Bij jullie op locatie en met minimaal 3 ervaringsdeskundige jonge trainers. Op een andere locatie (buiten uw kantoor) kan natuurlijk ook.

Neem contact op voor een maatwerkoplossing

hier doen we het voor blok

Inspirerend en (te) herkenbaar

"Het blijft aan me knagen, mijn gevoel zegt dat ik daar ook hoorde te staan. Ik heb ook een soortgelijk verhaal... Maar ook nooit ECHT gehoord..
Vreemd eigenlijk... Ik ben namelijk al 30... Maar voel me ineens weer dat kind van toen.."

Feedback over de workshop

Workshops echtscheidng jongeren augeo

Echtscheiding

Jaarlijks krijgen zo’n 70.000 kinderen te maken met een echtscheiding. Voor een deel daarvan geldt dat de echtscheiding problematisch verloopt en kinderen er nadelige gevolgen van ondervinden.

Waarom we deze workshop geven

Ervaringsdeskundige trainers

Al meer dan 1000 scheidingsprofessionals hebben deelgenomen aan de trainingen, waaronder deelnemers uit de jeugdzorg, mediation, advocatuur, de rechterlijke macht, politie, scholen en hulpverlening.

Meer over de jonge trainers

Hoe is het als je ouders scheiden?

jongeren augeo contact

Heb je een vraag over onze workshops of wil je een jongere uitnodigen om zijn of haar verhaal te vertellen? Neem nu contact met ons op