1. Home
  2. Online pesten: pak 't aan!

Online pesten

pak 't aan!

De Week Tegen Pesten (18 t/m 22 september 2017) gaat dit jaar over online pesten. Online pesten gebeurt vaak anoniem en het is lastig om de pester te achterhalen. De impact van online pesten is groot. Slachtoffers zijn bang, durven soms niet meer naar school te gaan en worden onzeker over zichzelf. Maar hoe herken je online pesten en wat kun je doen?

Leer met handige tips en informatie online pesten/cyberpesten te voorkomen en te stoppen in de klas. Onderstaande online cursussen en onze korte modules trainen je om signalen van pesten te herkennen en de leerling te helpen.

Bestel tot 24 september jouw cursus met 50% korting. Gebruik kortingscode: CYBERPESTEN2017 en kies:

Met deze cursus leer je signalen van online pestgedrag te herkennen en weet je welke actie je kunt ondernemen. De cursus bestaat uit een theoriedeel en drie oefencasussen.

In dit scholingsonderdeel leer je wat jij kunt betekenen voor leerlingen die zich onveilig voelen op school door cyberpestgedrag. De cursus bestaat uit een theoriedeel en drie oefencasussen.

WIE we zijn

Augeo is een non-profit organisatie die zich inzet voor de sociale veiligheid van kinderen. Met online scholing trainen we docenten en leerkrachten in het herkennen en stoppen van cyberpesten in de klas. De scholing geeft informatie en tips hoe je als school online pesten kunt voorkomen.

 

Heb je vragen of bestel je liever de cursus direct telefonisch? Neem dan contact op met Nina van Dijk op 0343-536040. 

Benieuwd naar de activiteiten van School & Veiligheid? Klik dan hier