Waar gaat jouw cursusgeld naartoe? Augeo is een goede doelen stichting en wil dat ieder kind in Nederland veilig opgroeit. Alle cursusinkomsten herinvesteren we in projecten om huiselijk geweld zo goed mogelijk aan te pakken en liefst te voorkomen. Steun aan ouders en kinderen staat daarbij voorop.

Deze projecten kiezen onze cursisten:

Vader helpt leren

Door kennis beter handelen

Augeo Academy


Hiermee stimuleren we dat professionals hun kennis up-to-date houden, oefenen en blijven bijleren. Dat kan op bijvoorbeld met; gratis apps, online communities, speciale magazines, herhaalmodules, informerende animaties en diverse scholingscampagnes, of via betaalde online cursussen. Je kiest zelf wat bij jou en jouw sector past.

Lees over onze scholing

Veerkracht versterken

Project Levenskunde


Hoe ga je om met spanning, angst en onzekerheid? Dat leer je bij het vak Levenskunde. Door deze lessen kunnen kinderen hun veerkracht verder ontwikkelen. Daar hebben ze hun hele leven voordeel van.

Lees meer over levenskunde

Kwetsbare kinderen zien

Augeo Kinderfonds


Dit fonds biedt professionals de mogelijkheid ‘hun’ kinderen met een jeugdbeschermingsmaatregel iets extra’s te geven, bijvoorbeeld rolschaatsen of een koptelefoon. Een fijne mogelijkheid voor een extra en positief contactmoment met het kind en gezin. En voor de kinderen iets unieks waardoor ze zich enorm gezien voelen.

Meer over Augeo Kinderfonds

Kinderen steunen

Steun op school

Handle with Care en Ruggensteun


Handle with Care is een samenwerking tussen politie, scholen en leerplicht. Hierdoor is er ─ binnen 24 uur na ernstig huiselijk geweld ─ steun op school voor het kind. Bij Handle with Care Ruggensteun gaat het om een samenwerking tussen maatschappelijke opvang en scholen. Ook dit is van grote waarde voor het kind en gezin.

Meer over Handle with Care

Ik wil contact met Augeo

Heb je een vraag of wil je graag een adviseur spreken? Neem contact met ons op