Medewerker Customer support (20-24 uur)

Augeo Foundation vindt dat kinderen met liefde en in veiligheid moeten opgroeien. Daarom trekken we samen op met professionals, beleidsmakers en vrijwilligers om huiselijk geweld en kindermishandeling aan te pakken. Als meer mensen inzien wat ze voor een kind kunnen betekenen, maken we voor de toekomst een wereld van verschil.

Wij hebben o.a. een uitgebreide online academy en een online magazine om professionals te ondersteunen die in hun werk te maken krijgen met kinderen die mishandeling, verwaarlozing of geweld meemaken.

Je belangrijkste taken

Via de online leeromgeving Augeo academy volgen duizenden professionals uit o.a. zorg, welzijn en onderwijs maandelijks scholing over het signaleren van kindermishandeling (www.augeoacademy.nl). De organisaties die de online scholing inkopen of de gebruikers zelf kunnen zeer uitéénlopende vragen hebben over het gebruik van de cursussen, de leer- en de beheeromgeving.

Jouw taak is om hen hierbij te helpen. Dit kan via e-mail of telefonisch. Bij onduidelijkheden vraag je door. Je signaleert veel voorkomende vragen en bespreekt mogelijke verbeteringen met collega’s. Je werkt met diverse online programma’s om de cursist of organisatie zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Aanvragen voor lidmaatschappen speel je door aan je collega’s van accountmanagement.

Wat breng jij mee?

  • MBO werk- en denkniveau;
  • aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie is een pré (bijvoorbeeld ervaring op een callcenter);
  • je helpt graag mensen; werkt vanuit een klantvriendelijke en service-gerichte houding;
  • je bent geduldig en vindt het een uitdaging om de vraag van de klant helder te krijgen;
  • je kunt zaken goed formuleren en uitleggen;
  • je beschikt over uitstekende computervaardigheden;
  • uitstekende kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift; beheersing van het Engels is een pré;
  • je maakt graag deel uit van een team, maar werkt zelfstandig;
  • woonachtig in de omgeving Driebergen.

Wat bieden wij?

Het betreft een aanstelling voor 20 tot 24 per week, verspreid over 5 dagen (in overleg kunnen we de openingstijden van de helpdesk vaststellen). Wij bieden een jaarcontract, een prettige werkplek in Driebergen, een professioneel team met prettige collega’s en een goed salaris en voorwaarden (afhankelijk van ervaring en opleidingsniveau).

Solliciteren

Stuur je motivatie en curriculum vitae z.s.m. maar uiterlijk 19 juni naar secretariaat@augeo.nl. Voor vragen over deze functie kun je bellen met Augeo en vragen naar Samantha Verboom (0343 – 53 60 40).

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.