Wil jij met jouw communicatie écht impact maken? Communiceer jij het liefst online, via websites en social media? En weet je daarbij je doelgroep te bereiken met inspirerende en prikkelende content door creatief gebruik te maken van tekst en beeld? Dan ben jij de content marketeer waar Augeo Foundation naar op zoek is! Met relevante (online) content voor professionals draag jij er aan bij, dat elk kind in Nederland veilig opgroeit zonder geweld, verwaarlozing of misbruik.

Jouw uitdaging

Je weet de doelstellingen, activiteiten en projecten van Augeo via de juiste online kanalen onder de aandacht te brengen van de diverse doelgroepen, zoals professionals, vrijwilligers, beleidsmakers, bestuurders, ouders en jongeren. Je weet precies waarvoor je welke social media kunt inzetten, hoe je het bereik kunt vergroten en de volgers kunt boeien met prikkelende, relevante content.

Je maakt je de communicatiestijl van Augeo snel eigen. Voor iedere doelgroep en activiteit weet je de juiste toon te raken en het juiste beeld te kiezen. Je hebt oog voor kwaliteit en zorgt er voor dat alle communicatie-uitingen er verzorgd en aantrekkelijk uitzien. Je weet steeds weer te verrassen met een creatieve invalshoek en goed gekozen woord en beeld. Je kunt de essentie van een boodschap goed verwoorden in pakkende nieuwsberichten en mailings,

Je bent bedreven in (web)design en het creëren van een goede online gebruikerservaring.

Kortom, je denkt mee over de juiste communicatie-strategie voor de organisatie en voor afzonderlijke projecten en campagnes, maar creëert met evenveel plezier en oog voor detail een social media bericht, een nieuwsbrief, mailing of online banner.

Je werkt nauw samen in een klein communicatie-team, en hebt veel contact met collega’s in de functie van ontwikkelaar, relatiebeheerder of inhoudsdeskundige.

Wie zijn wij?

Augeo Foundation, een particuliere stichting, wil dat ieder kind in Nederland veilig opgroeit; zonder geweld, verwaarlozing of misbruik. Wij willen dat kinderen die thuis in de knel zitten, beter worden gezien, gehoord en gesteund. Daarom bieden wij deskundigheidsbevordering voor professionals via de online Augeo Academy, adviseren we beleidsmakers op basis van onderzoek, versterken we de veerkracht van kwetsbare kinderen in diverse projecten en laten we de stem van jongeren horen via de Augeo Jongerentaskforce. Bij Augeo Foundation werken 25 mensen.

Wat breng jij mee?

 • Je hebt een afgeronde hbo- of academische opleiding op het gebied van communicatie.
 • Je hebt brede kennis van online communicatie-technieken en social media
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring op het gebied van online communicatie, o.a. in het ontwikkelen van diverse vormen van (online) campagnes en communicatie-uitingen, nieuwsbrieven, webdesign en de inzet van social media.
 • Je wordt enthousiast van het hele traject van strategie tot daadwerkelijke realisatie.
 • Je bent in staat je snel complexe onderwerpen eigen te maken, en je te verplaatsen in veel verschillende doelgroepen.
 • Je schrijft goed, bondig en pakkend, en kunt schakelen tussen diverse schrijfstijlen.
 • Je bent in staat om een boodschap ook visueel over te brengen door de keuze voor het juiste beeld.
 • Je bent creatief en initiatiefrijk.
 • Je werkt zelfstandig en nauwkeurig, communiceert duidelijk naar je collega’s, houdt overzicht op je werk en komt je afspraken na.
 • Je hebt ervaring in het werken met Adobe Indesign en Adobe Photoshop
 • Ervaring met Mailchimp is een pré.

Wat bieden we?

 • Een baan met veel ruimte voor jouw impact en skills
 • Een werkweek van minimaal 32 uur met goede arbeidsvoorwaarden
 • Passend salaris op basis van ervaring en opleiding
 • Je begint met een tijdelijke aanstelling voor 1 jaar
 • Een team met betrokken collega’s
 • Als het weer kan, een fijne werkplek in ons gunstig gelegen karakteristieke pand in Driebergen en een heerlijk uitgebreide, gezamenlijke lunch

Solliciteren?

Stuur dan uiterlijk woensdag 15 september 2021 je cv en motivatiebrief naar Lidy Boone via secretariaat@augeo.nl. Daar kun je ook terecht voor vragen over de vacature, maar je mag ons ook altijd even bellen op 0343 – 536040 (vraag naar Lidy of Annemieke).

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.