Heb jij een sociaalwetenschappelijke opleiding afgerond, en wil je meewerken aan onderzoek en projecten over het signaleren en steunen van kwetsbare kinderen en gezinnen?
Augeo zoekt een junior collega ter ondersteuning van ons team Inhoudsdeskundigen.

Het is op dit moment niet meer mogelijk op deze vacature te solliciteren

Iets voor jou? Wel als je je graag verdiept in (wetenschappelijke) literatuur ter onderbouwing van onze programma’s, en er tegelijk blij van wordt om concreet mee te werken aan de inhoudelijke invulling van onze projecten en online scholing.

Jouw uitdaging

Je maakt deel uit van het team Inhoudsdeskundigen en werkt samen met hen aan alle drie de programma’s van Augeo: professionals trainen, veerkracht van kinderen versterken en beleidsmakers adviseren. Binnen deze programma’s werk je mee aan zeer uitéénlopende projecten.

 

Je verzamelt, analyseert en beoordeelt op aanvraag informatie ter ondersteuning van onze projecten. Je schrijft op verzoek interne (beleids)notities over thema’s als geweld in afhankelijkheid, veerkracht versterken, sociale steun, etc. Je houdt actuele ontwikkelingen op deze thema’s bij, en deelt deze informatie proactief met jouw collega’s.

 

Je denkt en schrijft ook regelmatig mee aan de inhoud van onze scholingsproducten en website, en werkt daarbij nauw samen met onze ontwikkelaars en communicatieadviseurs. Ook draag je bij aan de inhoudelijke ondersteuning van activiteiten van de Augeo Jongerentaskforce, die zich samen met Augeo inzet voor onze programma’s.

Wat breng jij mee?

 • Je hebt een passende universitaire, sociaalwetenschappelijke opleiding, bijvoorbeeld (forensische) pedagogiek of jeugdstudies. Het betreft een junior functie, ideaal om brede werkervaring op te doen.
 • Je kunt zelfstandig werken, bent nieuwsgierig en doet graag nieuwe kennis op. Je kunt informatie snel tot je nemen, de hoofdlijnen er uit halen en helder samenvatten. Je bent communicatief vaardig, en schrijft vlot en duidelijk.
 • Je bent een proactieve aanpakker, die graag samenwerkt met collega’s in wisselende projectteams om binnen de gestelde tijd en randvoorwaarden tot kwalitatief hoogwaardige (leer)producten te komen.
 • Je hebt affiniteit met jongerenparticipatie.
 • Je bent nauwkeurig in je werkzaamheden, en in het opvolgen van afspraken

Wie zijn wij?

Augeo Foundation wil dat ieder kind in Nederland veilig opgroeit. We zetten ons in voor de meer dan 100.000 kinderen in ons land die opgroeien met geweld, verwaarlozing of misbruik. Ons team van 20 gedreven collega’s trekt samen op met professionals, beleidsmakers en vrijwilligers om huiselijk geweld en kindermishandeling aan te pakken. Samen geven we kindermishandeling geen toekomst!

 • We trainen jaarlijks zo’n 75.000 professionals via onder andere Augeo Academy, Augeo Magazine en communicatiecampagnes.
 • We doen onderzoek naar de aanpak van kindermishandeling en gaan hierover met beleidsmakers in gesprek.
 • We versterken de veerkracht van kinderen die geweld meemaken met diverse pilotprojecten.

Wat bieden we?

 • Een afwisselende baan waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen en veel kunt leren
 • Een werkweek van minimaal 32 uur met goede arbeidsvoorwaarden
 • Passend salaris op basis van ervaring en opleiding
 • Een tijdelijke aanstelling voor 1 jaar (kan verlengd worden)
 • Een team met betrokken collega’s
 • Als het weer kan, een fijne werkplek in ons gunstig gelegen karakteristieke pand in Driebergen en een heerlijk uitgebreide, gezamenlijke lunch

Solliciteren?

Het is op dit moment niet meer mogelijk te solliciteren op deze vacature. 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.