Wil jij meewerken aan projecten en de ontwikkeling van online leerproducten waarmee professionals kindermishandeling en huiselijk geweld eerder kunnen signaleren en stoppen? En kinderen en ouders beter kunnen steunen wanneer het thuis niet veilig is?

Augeo zoekt een collega voor ons (inhoudelijk) ontwikkelteam. Iets voor jou? We zoeken iemand die een sociaal-wetenschappelijke opleiding heeft afgerond en enige jaren ervaring heeft in het werken met kinderen of gezinnen die te maken hebben met geweld en verwaarlozing. Je neemt graag de uitdaging aan om complexe materie genuanceerd en laagdrempelig toegankelijk te maken voor onze professionele doelgroepen, in verschillende online vormen.

Wie zijn wij?

Augeo Foundation is een not-for-profit organisatie die zich ervoor inzet dat kinderen veilig kunnen opgroeien. Dat doet Augeo o.a. door iedereen die met kinderen werkt (of gaat werken) – van kraamverzorgende tot leraar en van kinderarts tot pedagogisch medewerker ─ te ondersteunen in hun werk met ouders en kinderen bij wie het thuis mogelijk onveilig is. Bijvoorbeeld door het verspreiden van informatie over het signaleren van kindermishandeling of huiselijk geweld en het werken met een meldcode. Augeo gebruikt hiervoor verschillende online vormen (e-learning cursussen, webinars, Augeo Magazine, animaties, korte leerberichten, app, social platform etc.). Ook zetten we in op het versterken van de veerkracht van kinderen die geweld meemaken. Onderdeel van de organisatie is ook de Augeo Jongerentaskforce, die bestaat uit een groep jongvolwassenen die hun eigen ervaringen met onveilig opgroeien inzetten om professionals te ondersteunen in hun werk.

Jouw uitdaging

Je maakt deel uit van het team inhoudsdeskundigen en werkt samen met hen én met onze e-learning ontwikkelaars en onze afdeling communicatie aan de inhoud van onze scholingsproducten, website en andere (online) middelen, zoals Augeo Magazine. Het betreft een junior/medior functie voor iemand die enige jaren in de praktijk heeft gewerkt, en de overstap wil maken naar het effectief en innovatief overdragen van kennis op andere professionals. Augeo biedt jou de mogelijkheid je hier verder in te bekwamen.

Wat breng jij mee?

Je werkt graag samen met collega’s in wisselende projectteams om binnen de gestelde tijd en randvoorwaarden tot kwalitatief hoogwaardige (leer)producten te komen.
Je kunt informatie snel tot je nemen, de hoofdlijnen er uit halen en helder samenvatten. Je kunt in begrijpelijke taal complexe problematiek uitleggen.
Je bent creatief en communicatief en schrijft vlot en duidelijk. Je werkt nauwkeurig en zet graag de puntjes op de i.
Je bent nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden, vindt het leuk om je te verdiepen in ontwikkelingen op online gebied en aantrekkelijke vormen om informatie over te dragen.
Je hebt een passende universitaire opleiding in één van de sociale wetenschappen (bij voorkeur met extra aandacht voor kinderen en gezinnen, of voor geweld in afhankelijkheidsrelaties) en enige jaren werkervaring.
Ervaring als trainer of leermiddelen-ontwikkelaar is een pré.

Wat bieden we?

  • Een afwisselende baan waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen en veel kunt leren
  • Een werkweek van minimaal 32 uur met goede arbeidsvoorwaarden
  • Passend salaris op basis van ervaring en opleiding
  • Een tijdelijke aanstelling voor 1 jaar (kan verlengd worden)
  • Een klein team met betrokken collega’s
  • Een fijne werkplek in ons gunstig gelegen karakteristieke pand in Driebergen en een heerlijk uitgebreide, gezamenlijke lunch

Solliciteren?

Stuur je Nederlandstalige motivatiebrief met cv naar Lidy Boone via secretariaat@augeo.nl. Daar kun je ook terecht voor vragen over de vacature, maar je mag ons ook altijd even bellen op 0343 – 536040 (vraag naar Lidy, Roely of Marga).

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.