Je bestelt een lidmaatschap voor jouw organisatie of je kiest voor een losse cursus om zelf te doen. Een lidmaatschap bevat een op maat gesneden scholingspakket waarmee je jouw medewerkers schoolt op diverse sociale veiligheidsthema’s, zoals het signaleren van kindermishandeling en werken volgens de meldcode, (cyber)pesten, (v)echtscheiding en andere ingrijpende gebeurtenissen die kinderen meemaken. . Medewerkers volgen de scholing op verschillende momenten en in hun eigen tempo. Naast cursussen ontvangen zij regelmatig online leerberichten en Augeo magazine, het online tijdschrift over veilig opgroeien. Zo wordt leren over dit belangrijke thema een continu proces dat goed kan worden ingepast in de drukke dagelijkse beroepspraktijk.

HOE WERKT HET EN WAT VINDT DEZE SCHOOL ERVAN:

Medewerkers scholen

Je schoolt als organisatie al je medewerkers voor een vast bedrag per jaar. Dat kan door een voordelig lidmaatschap aan te schaffen. Een lidmaatschap geeft toegang tot alle online scholing voor het primair onderwijs We werken met staffels. De prijs van het lidmaatschap hangt af van het maximum aantal gebruikers waar je voor kiest.

Ik wil meer weten over het lidmaatschap

Los bestellen

Wil je minder dan 20 medewerkers scholen, of een cursus bestellen voor jezelf? Kies dan een losse cursus uit onze catalogus en start vandaag nog.

Ga naar de catalogus