Blijvend op de agenda met Augeo academy

Professionals die hebben leren werken met een meldcode merken signalen eerder op, en komen eerder in actie bij een vermoeden van kindermishandeling of huiselijk geweld. Maar het is wel belangrijk om kennis en vaardigheden up-to-date te houden.

Augeo helpt hierbij door regelmatig extra informatie en leermiddelen aan te bieden.. We doen dit o.a. door cursisten een aantal maal per jaar een leerbericht per mail toe te sturen. Dit zijn korte online modules over een specifiek onderwerp of met extra oefeningen.

Ook krijgen zij 5 keer per jaar het Augeo magazine in de mail, ons online tijdschrift over veilig opgroeien.

Leerberichten

Nascholing door leerberichten

Hou het thema op de agenda met onze leerberichten. Deze krijg je op regelmatige basis via de mail en zijn beschikbaar in je leeromgeving. Bekijk de leerberichten

Demo bekijken

Ik wil een demo bekijken

Tip: bekijk demo’s van de cursussen en krijg een indruk hoe het werkt, hoe ze werken. Bekijk de demo's

Roodharig meisje

Augeo magazine

Cursisten hebben automatisch toegang tot Augeo magazine, het online tijdschrift over veilig opgroeien, met interviews, tips en columns. Het magazine verschijnt vijf keer per jaar. Direct bekijken

iets

Bewezen effectief

Onafhankelijk onderzoek van PI Research toont goede leerresultaten aan: leerkrachten voelen zich na een online cursus van Augeo beter toegerust. Lees het Pi onderzoek (pdf)