1. Lidmaatschap binnen leermanagementsysteem

Lidmaatschap binnen leermanagementsysteem

Een moment geduld a.u.b. uw gegevens worden opgehaald

Bij het afsluiten van een lidmaatschap krijg je toegang tot de Augeo beheeromgeving. In deze beheeromgeving kun je zelf cursisten uitnodigen voor cursussen door het invullen van hun e-mailadressen. Het is mogelijk om de voortgang van cursisten te volgen en voortgangsrapportages te maken. Je organisatie wil geen gebruikmaken van deze beheeromgeving, maar wenst de cursussen aan te bieden via een eigen leermanagementsysteem (LMS). 

Augeo academy biedt de mogelijkheid om de scholing in het LMS van jouw organisatie te laten afspelen en de voortgang van cursisten in je eigen systeem te kunnen opslaan. Dit doen we met behulp van de online partij SCORM Cloud. 

Analysetraject voor de werking van de SCORM Cloud in je LMS
Een analysetraject, bestaande uit een aantal stappen, moet uitwijzen of en hoe de SCORM Cloud binnen het LMS van jouw organisatie werkt. Voorwaarde hiervoor is een lidmaatschap van meer dan 100 gebruikers.

Wanneer je besluit om de scholing in het LMS van jouw organisatie te laten afspelen heeft dit een aantal beperkingen.
Het is de verantwoordelijkheid van je eigen organisatie om accreditatie aan te vragen voor cursussen en helpdeskondersteuning te bieden aan cursisten. 
Om kennis over de thema‚Äôs kindermishandeling en huiselijk geweld actueel te houden, is het van belang hier regelmatig (opnieuw) aandacht aan te besteden. Sommige cursussen bevatten daarom opfrismomenten.  Als een cursus opfrismomenten bevat, dan krijgt de gebruiker deze niet automatisch toegestuurd doordat via de eigen leeromgeving wordt gewerkt. Ook wanneer het lidmaatschap leerberichten bevat ontvangen cursisten deze niet automatisch. Hetzelfde geldt voor het Augeo magazine.

Oplossing van Augeo
Wel biedt Augeo een praktische oplossing waarvan je organisatie gebruik mag maken. Je ontvangt een link die je in je LMS kunt plaatsen, via deze link worden cursisten naar de beheeromgeving van Augeo academy geleid. Het is voor cursisten op deze manier mogelijk om zich registreren bij Augeo academy. De cursist komt dan in aanmerking voor accreditatie en ontvangt per e-mail de updates en het Augeo magazine. Wanneer nieuwe leerberichten beschikbaar komen sturen wij een link met het verzoek om het leerbericht aan cursisten door te sturen of deze te plaatsen in de eigen leeromgeving.