Een basispakket met online cursussen, leerberichten en Augeo magazine. Je kunt hiermee kennis over het signaleren en handelen bij (vermoedens van) kindermishandeling en huiselijk geweld in je ziekenhuis up-to-date krijgen.

Wat zit er in het basispakket?

Augeo academy biedt een basispakket met online cursussen, leerberichten en Augeo magazine. Je kunt hiermee kennis over het signaleren en handelen bij (vermoedens van) kindermishandeling en huiselijk geweld in je ziekenhuis up-to-date krijgen. De cursussen sluiten aan bij de wet Meldcode. Ook krijgen cursisten regelmatig leerberichten en Augeo magazine om het thema levend te houden en handelingsverlegenheid tegen te gaan.

Het basispakket bevat 6 (geaccrediteerde) online cursussen over het werken met de meldcode en de kindcheck, die op maat zijn ontwikkeld voor verschillende ziekenhuismedewerkers: van baliemedewerkers tot artsen. De online cursussen zijn ontwikkeld in samenwerking met de beroepsgroep en bewezen effectief.

Daarnaast bevat het basispakket leerberichten over diverse onderwerpen en toegang tot Augeo magazine zodat je het onderwerp op de agenda houdt binnen jouw ziekenhuis.

Optioneel is het basispakket uit te breiden met aanvullende cursussen. Kijk voor de details bij het cursusaanbod hieronder.

Het basispakket inclusief de 6 cursussen, de leerberichten en het magazine kost € 4.000,- per jaar. Hiervoor school je een onbeperkt aantal medewerkers. Uitbreiden met 1 of meer cursussen kan al vanaf een extra €500,- per jaar en wordt goedkoper naarmate je meer cursussen toevoegt.

Meer weten of minder dan 100 medewerkers scholen? Neem contact met ons op.

Neem contact met ons op

Online curussen

Lidmaatschap voor ziekenhuizen

Voor ziekenhuizen heeft Augeo academy een op maat samengesteld lidmaatschap. Met dit lidmaatschap krijg  je toegang tot online cursussen voor verschillende beroepsgroepen, korte leerberichten over diverse onderwerpen en het online Augeo magazine. Bekijk de scholing voor ziekenhuizen

Een kijkje in de beheeromgeving

Zelf ervaren hoe makkelijk het is om je organisatie te scholen met het basispakket van Augeo academy. vraag een proefaccount aan. Aanvragen