Professionals die hebben leren werken met een meldcode merken signalen eerder op, en komen eerder in actie bij een vermoeden van kindermishandeling of huiselijk geweld. Maar het is wel belangrijk om kennis en vaardigheden up-to-date te houden.

Huiselijk geweld Blijvend op de agenda 

Professionals  die hebben leren werken met een meldcode merken signalen eerder op, en komen eerder in actie bij een vermoeden van kindermishandeling of huiselijk geweld. Maar het is wel belangrijk om kennis en vaardigheden up-to-date te houden.

Augeo helpt hierbij door regelmatig extra informatie en leermiddelen aan te bieden.. We doen dit o.a. door cursisten een aantal maal per jaar een leerbericht per mail toe te sturen. Dit zijn korte online modules over een specifiek onderwerp of met extra oefeningen.

Ook krijgen zij 5 keer per jaar het Augeo magazine in de mail, ons online tijdschrift over veilig opgroeien.

Tot slot is het mogelijk om het basispakket uit te breiden met aanvullende cursussen. Dit zijn cursussen voor specifieke doelgroepen in het ziekenhuis, zoals fysiotherapeuten, of over specifieke onderwerpen, zoals letselduiding, huwelijksdwang of gespreksvoering.

Augeo magazine

Direct bekijken

Aanvullende cursussen

Bekijk de cursussen