1. Vragen
  2. Gebruikers

Gebruikers

Ik heb zelf scholing gekocht. Hoe lang is mijn activeringscode geldig?

Wanneer je in de catalogus een scholingsonderdeel aankoopt ontvang je daarvoor een activeringscode. Deze activeringscode is geldig tot een jaar na uitgifte van de code. Door je activeringscode in je leeromgeving in te voeren activeer je een bepaald scholingsonderdeel. Dit scholingsonderdeel is, tenzij anders aangegeven of afgesproken, tot een jaar na activering geldig.

Hoe bestel ik meerdere losse cursussen voor meerdere cursisten?

Via de catalogus kun je losse cursussen bestellen. Vul op de pagina “Winkelwagen” het aantal cursussen in en volg de stappen van de bestelprocedure. Na ontvangst van de betaling ontvang je activeringscodes. Je stuurt iedere cursist een activeringscode. Met deze activeringscode kan de cursist de cursus starten door de activeringscode in te vullen bij het tabblad Cursusoverzicht in het eigen account. Als de cursist nog geen account heeft, dient de cursist eerst een account aan te maken.

Ik volg scholing via mijn organisatie. Hoe log ik in?

Hier leggen we uit hoe je inlogt met een account dat jouw organisatie voor je heeft aangemaakt. De eerste keer inloggen werkt anders dan de daaropvolgende keren.

De eerste keer inloggen
Jouw organisatie maakt een account voor je aan in de leeromgeving van Augeo Academy. Hierna ontvang jij een email met jouw inloggegevens. Klik in het bericht op ‘Klik hier’ en log vervolgens in met jouw emailadres en het opgegeven wachtwoord (Tip: kopieer het wachtwoord uit de email, let hierbij op, dat je geen extra spatie mee kopieert). Na het inloggen kom je op jouw persoonlijke pagina terecht. Na de eerste keer inloggen wordt gevraagd om direct het wachtwoord te wijzigen. Kies vervolgens een veilig wachtwoord waarmee jij voortaan kan inloggen. Vul tot slot alle ontbrekende  profielgegevens aan. Als je alle gegevens hebt ingevuld klik je op de knop ‘Opslaan’.


De tweede en daarop volgende keren inloggen
Als je al een keer hebt ingelogd kun je alle volgende keren direct inloggen op www.augeo.nl door in het grijze menu bovenin het scherm te klikken op inloggen. Je komt dan op de inlogpagina waar je inlogt met je e-mailadres en wachtwoord, of eventueel je wachtwoord kunt opvragen. Nadat je hebt ingelogd kun je direct aan de slag in je leeromgeving.

Uitgebreide handleiding
Bekijk onze gebruikershandleiding en doorloop moeiteloos de cursussen van Augeo Academy.

Waar kan ik mijn scholingsonderdelen volgen?

Jouw scholingsonderdelen zijn terug te vinden onder 'mijn leeromgeving'.

De leeromgeving open je door direct te gaan naar: https://www.augeo.nl/login. Of gebruik de knop inloggen op www.augeo.nl in de grijze balk. Hierna is de naam zichtbaar van de ingelogde cursist. Klik hieronder vervolgens op het menu item ‘mijn leeromgeving’. 

Je komt nu in het 'overzicht' van jouw leeromgeving. Onder Cursusoverzicht zie je welke cursus(sen) voor jou klaar staan. Wanneer je hier op de cursusnaam klikt, dan kom je bij de onderdelen van de betreffende cursus terecht. Dit kan per cursus verschillen.

Cursus starten
Klik op het eerste onderdeel om deze te starten. Zodra er een onderdeel is afgerond komt het volgende onderdeel op beschikbaar te staan. De balk van het onderdeel wordt dan gekleurd. Een overzicht van al je scholingsonderdelen zie je onder het tabblad ‘mijn scholing’.

Let op!
Je ziet alleen scholingsonderdelen als jouw organisatie- of clusterbeheerder al onderdelen aan jouw account heeft toegevoegd. Als dit nog niet gebeurd is, zie je nog geen scholing.

Scholing starten
Klik op ‘Open’ bij de verschillende scholingsonderdelen om de scholing te starten. Na het afsluiten van een onderdeel wordt de voortgang automatisch bijgewerkt. Soms kan dit kan even duren, klik eventueel op 'Status bijwerken'.

Let op!
Bepaalde scholingsonderdelen worden afgesloten met een toets. De toets start je door op het toetsonderdeel te klikken. Dit kan alleen als het bijbehorende scholingsonderdeel volledig is afgerond.

Uitgebreide handleiding
Bekijk onze gebruikershandleiding en doorloop moeiteloos de cursussen van Augeo Academy.