1. Vragen
  2. Gebruikers

Gebruikers

Ik heb zelf scholing gekocht. Hoe lang is mijn activeringscode geldig?

Wanneer je in de catalogus een scholingsonderdeel aankoopt ontvang je daarvoor een activeringscode. Deze activeringscode is geldig tot een jaar na uitgifte van de code. Door je activeringscode in je leeromgeving in te voeren activeer je een bepaald scholingsonderdeel. Dit scholingsonderdeel is, tenzij anders aangegeven of afgesproken, tot een jaar na activering geldig.

Ik volg scholing via mijn organisatie. Hoe log ik in?

Hier leggen we uit hoe je inlogt met een account dat jouw organisatie voor je heeft aangemaakt. De eerste keer inloggen werkt anders dan de daarop volgende keren inloggen.

De eerste keer inloggen
Jouw organisatie maakt een account voor je aan in de leeromgeving van Augeo academy. Jij ontvangt daarna een email met je inloggegevens. Klik in het bericht op ‘Klik hier’ en log in met je e-mailadres en wachtwoord die je terugvindt in de email. Je komt dan op de inlogpagina terecht. De eerste keer dat je inlogt, wordt er je gevraagd om meteen het wachtwoord te wijzigen naar je eigen aangemaakt wachtwoord. Vul als je bent ingelogd je profielgegevens in. Als je alle gegevens hebt ingevuld klik je op de knop ‘opslaan’.

De tweede en daarop volgende keren inloggen
Als je al een keer hebt ingelogd kun je alle volgende keren direct inloggen op www.augeo.nl door in het grijze menu bovenin het scherm te klikken op inloggen. Je komt dan op de inlogpagina waar je inlogt met je e-mailadres en wachtwoord, of eventueel je wachtwoord kunt opvragen. Nadat je hebt ingelogd kun je direct aan de slag in je leeromgeving.

Klik hier voor een uitgebreide handleiding die jou als gebruiker aan de slag helpt in de Augeo academy

Waar kan ik mijn scholingsonderdelen volgen?

Je scholingsonderdelen vind je terug in 'mijn leeromgeving'. De leeromgeving kan je betreden door na in te loggen op www.augeo.nl in het grijze menu bovenin het scherm op je naam te klikken en vervolgens op ‘mijn leeromgeving’. Je komt nu in het 'overzicht' van je leeromgeving. Onder cursusoverzicht zie je de cursus(sen) die voor je klaar staan. Als je op de balk klikt waar een cursusnaam op staat, dan kom je bij de onderdelen van die cursus terecht. Dit kan per cursus verschillen. Klik op het eerste onderdeel om deze te starten. Zodra er een onderdeel is afgerond komt het volgende onderdeel op beschikbaar te staan. De balk van het onderdeel wordt dan gekleurd. Een overzicht van al je scholingsonderdelen zie je onder het tabblad ‘mijn scholing’.

Let op! Je ziet alleen scholingsonderdelen als jouw organisatie- of clusterbeheerder al onderdelen aan jouw account heeft toegevoegd. Als dit nog niet gebeurd is, zie je nog geen scholing.

Klik op de button ‘open’ bij de verschillende scholingsonderdelen om de scholing te starten. Je voortgang in de leeromgeving wordt na het afsluiten van een onderdeel automatisch bijgewerkt. Dit kan even duren. Als je dit wilt versnellen kan je zelf op de knop 'Status bijwerken' klikken.

Let op! Bepaalde scholingsonderdelen worden afgesloten met een toets. De toets start je door op het toetsonderdeel te klikken. Dit kan alleen wanneer het bijbehorende scholingsonderdeel volledig is afgerond.

Klik hier voor een uitgebreide handleiding die jou als gebruiker aan de slag helpt in de Augeo academy.