Jaarlijks vergroot de Augeo Academy de kennis en vaardigheden van tienduizenden professionals. Via onze lidmaatschappen leren professionals op maat meer over kindermishandeling, huiselijk geweld en andere ingrijpende gebeurtenissen die kinderen meemaken. Wij bieden per sector uitgebreide lidmaatschappen met daarin diverse scholingsmogelijkheden voor professionals. Alles met als doel om kindermishandeling sneller te herkennen en aan te pakken, zodat kinderen veilig en veerkrachtig kunnen opgroeien.

Binnen een lidmaatschap kun je meerdere online cursussen volgen die speciaal gericht zijn op jouw sector. Deze cursussen sluiten aan op de praktijk en duren gemiddeld 2 tot 3 uur. Een aantal van de cursussen sluit je af met een toets, waarna je ook een bewijs van deelname ontvangt. Je kan zelf bepalen wie in jouw organisatie welke cursus kan volgen. Alle cursussen zijn ontwikkeld in samenwerking met beroepsgroepen, brancheorganisaties en kennisinstituten.

Kennis vasthouden en andere voordelen

Ook na het voltooien van een cursus, is het belangrijk om de aandacht vast te houden. Augeo helpt om het thema 'aanpak van kindermishandeling en huiselijk geweld' op de agenda te houden. Zo krijgen bijvoorbeeld alle cursisten het online Augeo Magazine over veilig opgroeien en kun je de Augeo-app downloaden die je dagelijks up-to-date houdt. Regelmatig ontwikkelen we nieuwe leerproducten, handige tools en organiseren we webinars waarvan cursisten als eerste op de hoogte worden gesteld. Tot slot, als stichting herinvesteren we de cursusinkomsten in projecten om huiselijk geweld zo goed mogelijk aan te pakken. Samen geven we kindermishandeling geen toekomst.

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Heb je niet kunnen vinden wat je zoekt, of heb je nog een vraag? Laat het hier weten, dan nemen we contact met je op.