Met de Augeo App blijf je als professional up-to-date over veerkracht en de aanpak van kindermishandeling en huiselijk geweld. De app zit boordevol dagelijkse tips, extra informatie, animaties, naslagwerk en bruikbare downloads.

De Augeo App is een laagdrempelige manier om je kennis over de meldcode, kindermishandeling, huiselijk geweld en veerkracht, niet weg te laten zakken. Je kiest in de app jouw sector en vervolgens krijg je informatie en dagelijkse tips op maat.

Voor wie is de Augeo App?

De app is er voor professionals in het onderwijs (primair en voortgezet), kinderopvang, de kinderopvang en gastouderopvang, gezondheidszorg, kraamzorg, pleegouders, sociaal domein en jeugdzorg/jeugdhulp.

Afhankelijk van je sector kun je een onderwerp kiezen, bijvoorbeeld meldcode, veerkracht versterken, feitenonderzoek, Kind Centraal, daarover krijg je dan korte dagelijkse updates en achtergrondinformatie. Je kan meerdere onderwerpen tegelijk kiezen, maar je kan ook starten met één onderwerp.

Hoe installeer ik de Augeo App?

De app is beschikbaar onder de naam Augeo Academy voor Apple IOS 11+ en Android 12+. Voor iPhone kun je terecht in de AppStore en voor Android in de Google Play Store.

Hulp bij gebruik van de app