Doe mee met Expeditie Veerkracht

Op maandag 17 mei gaat Expeditie Veerkracht van start. Dit is een initiatief van Stichting Kinderpostzegels en Augeo Foundation, speciaal voor basisscholen en bso’s. Expeditie Veerkracht gaat over het effect van stress op kinderen en de belangrijke rol die de school en bso heeft in het versterken van veerkracht bij kinderen. De aftrap is met een webinar, meld je snel aan!

Doe mee aan Expedite Veerkracht
Het gratis, interactieve webinar is bedoeld voor directeuren, bestuurders en intern begeleiders van het primair (speciaal) onderwijs en de buitenschoolse opvang. Vanaf eind mei gaan de mensen voor de groep van start. Zij maken de expeditiereis met iedere week een korte, praktische module en handige tips.

Deelnemen aan Expeditie veerkracht?

Meld je aan voor het webinar op 17 mei 15:00 - 16:30

Aanmelden 

Stress en het kinderbrein

Tijdens het webinar praten vier experts onder leiding van Kindercorrespondent Tako Rietveld over de gevolgen van stress op het kinderbrein. Hoe zie je dat in het gedrag van kinderen, wat is de invloed van de coronacrisis, en wat betekent dit voor de leerprestaties? Welke rol speelt de school en bso in veerkrachtversterking bij kinderen? Hoe zet je activiteiten in die hiermee helpen binnen jouw organisatie? En hoe motiveer je je leerkrachten en pedagogisch medewerkers?

Bezoek Expeditie Veerkracht en kom meer te weten over het initiatief en het webinar. Leerkrachten en pedagogisch medewerkers kunnen zich ook alvast aanmelden voor de modules.