‘Je wilt als kind écht weten waar je aan toe bent’

Schrijf je nu in voor Kind Centraal! Tenminste, als jij kinderen écht wil betrekken als je het idee hebt dat kinderen thuis niet veilig zijn. Daar komt namelijk meer bij kijken dan praten alleen. Bij Kind Centraal krijg je in zes weken, zes challenges waarbij je test en leert hoe jij als professional kinderen nog beter kunt betrekken.

Kinderen betrekken, is makkelijker gezegd dan gedaan. Wat zeg je dan precies? Hoe start je een gesprek? Wat moet je vooral niet zeggen? Wat doe je als een kind je alleen iets wil vertellen als je belooft het geheim te houden? Zelfs als je veel ervaring hebt in het werken met kinderen, is het soms best lastig om de juiste afwegingen te maken. Kinderen en jongeren zeggen zelf ook vaak dat ze het idee hebben dat ze helemaal niet betrokken zijn. Daag jezelf daarom uit en doe mee aan Kind Centraal.

Schrijf je in, dan staat er vanaf 28 september iedere week een nieuwe challenge voor je klaar. Je test en leert hoe jij als professional kinderen zelf betrekt als je het idee hebt dat kinderen thuis niet veilig zijn. De gratis challenges zijn kort, leerzaam en elke keer anders. Cursisten van Augeo doen automatisch mee. Jij ook?

Meld je aan en doe de challenges!

6 weken, 6 challenges: kom maar op! Zodra er een nieuwe challenge voor je klaarstaat krijg je een mail.