1. Actueel
  2. Nieuwe serie power colleges over stress en trauma

Nieuwe serie power colleges over stress en trauma

In 25 minuten je kennis opfrissen en inspiratie krijgen? Dat kan met de power colleges van het Nederlands Centrum Jeugdgezondheid (NCJ). Bij de komende drie colleges vertelt Edith Geurts (hoofdredacteur Augeo Magazine) over stress en trauma.

De colleges gaan over wat langdurige stress doet met de hersenen van kinderen en volwassenen, hoe dit doorwerkt in de ouder-kind relatie en hoe je als ouder en opvoeder het kind kan helpen de emoties te reguleren.

De korte, praktische power colleges zijn makkelijk te integreren in je werkdag, tijdens je lunch of tijdens een gezonde wandeling; oortjes even inpluggen en gaan! Je kunt eenvoudig luisteren via de live webinar uitzending of ‘on demand’ (achteraf) wanneer het jou uitkomt.

Data en gratis aanmelden

 

Hoe ziet zo’n power college eruit?

Er is steeds een moment waarop het hoorcollege live te volgen is. Daarbij kun je via de chat vragen stellen, waarbij in de laatste 5 minuten antwoord wordt gegeven op de drie meest gestelde vragen. De overige gestelde vragen met antwoorden, inclusief de terugluister opname worden binnen 24 uur na de uitzending op deze pagina beschikbaar gesteld.

Voor wie?

De power colleges zijn in eerste instantie bedoeld voor professionals in de jeugdgezondheidszorg. Maar ze zijn relevant voor iedereen die met kinderen en ouders werkt.