Contact

Een moment geduld a.u.b. uw gegevens worden opgehaald

Maak je je zorgen om een kind in je omgeving? Denk je aan kindermishandeling of huiselijk geweld? Speelt dit misschien in jouw eigen gezin? Vraag om advies, ook als je niet zeker bent. Neem je gevoel serieus. Bedenk dat kindermishandeling of huiselijk geweld meestal niet vanzelf stopt. Je kunt contact opnemen met je huisarts of maatschappelijk werker of met één van de volgende organisaties:

Veilig Thuis

Veilig Thuis is het advies- en meldpunt huiselijk geweld en kindermishandeling. Veilig Thuis organisaties zijn regionale organisaties waar slachtoffers, daders en omstanders terecht kunnen voor deskundige hulp en advies. Veilig Thuis is er voor iedereen, jong en oud, die te maken heeft met huiselijk geweld of kindermishandeling. Je kunt anoniem bellen.
https://www.ikvermoedhuiselijkgeweld.nl | 0800-2000 (gratis)

De Kindertelefoon

Als jij of iemand die je kent wordt mishandeld of misbruikt, dan kun je ook bellen of chatten met de Kindertelefoon. Je hoeft je naam niet te zeggen maar je kunt wel je problemen bespreken en om hulp vragen. De Kindertelefoon is bereikbaar van 11.00 tot 21.00 uur. 
www.kindertelefoon.nl  | 0800-0432 (gratis). Je kunt ook chatten met de medewerkers van de Kindertelefoon.

Hulplijn Verbreek de stilte

Heb je te maken gehad met seksuele intimidatie, misbruik, geweld, aanranding of verkrachting? De hulplijn van Slachtofferhulp Nederland biedt je emotionele, juridische en praktische ondersteuning. Of het nu pas is gebeurd, of lang geleden, binnen het gezin, sportclub, instelling met een culturele of religieuze achtergrond.
https://www.verbreekdestilte.nl/ | 0900-9999001 (lokaal tarief)