1. Vragen
  2. Systeeminstellingen

Systeeminstellingen

Ik zie de knop om verder te gaan naar de volgende pagina niet, hoe los ik dit op?

Hier kunnen meerdere oorzaken voor zijn:

  • De verder-knop wordt in ieder geval pas actief nadat je een vraag volledig hebt beantwoord. Een vraag kan uit meerdere onderdelen bestaan. Controleer dus eerst of alles beantwoord is.
  • Een andere oorzaak kan een bug in Google Chrome zijn: de verder-knop rechtsonder is niet zichtbaar. Je kunt je beeldscherm vergroten totdat de verder-knop rechtsonder zichtbaar wordt. Klik dan rechtsboven in jouw Chrome browser op de 3 puntjes. In het menu dat nu uitklapt staat in het midden “Zoom” met de mogelijkheid om dit aan te passen. Je kunt de cursus ook starten met een ander internetprogramma (browser), bijv. Edge, Mozilla Firefox of Safari.

Kan ik de cursus ook op mijn mobiele telefoon volgen?

Voor het optimaal functioneren kan de cursus het beste gevolgd worden op de PC, laptop of tablet.

Ik krijg een melding dat mijn browser geen JavaScript draait. Wat moet ik doen om dit op te lossen?

Als je computer onderdeel uitmaakt van een bedrijfsnetwerk, dan kan het zijn dat JavaScript door de systeembeheerder is uitgezet - bijvoorbeeld om veiligheidsredenen. Neem in dat geval contact op met je systeembeheerder. Als je zelf bevoegd bent om deze instelling aan te passen in je browser, dan doe je dat als volgt.

Wat zijn de technische voorwaarden om op mijn computer de online cursussen te kunnen volgen?

De scholing van Augeo academy kan op ieder gewenst moment en op elke plaats via internet gevolgd worden. De scholing werkt optimaal op de PC, laptop of tablet. Daarnaast zijn er de volgende systeemeisen:

  • Geluid: Zorg dat uw pc is uitgerust met geluid.
  • Internet verbinding: zorg voor voldoende internetsnelheid. Mocht de snelheid draadloos niet hoog genoeg zijn, zorg dan voor een bedrade verbinding.
  • Schermresolutie: Minimaal 1024 x 768.
  • Besturingssysteem: Minimaal Windows 7.
  • Browser: Microsoft Edge, Chrome of FireFox. Augeo academy ontwikkelt de e-learning modules voor deze browsers, ervan uitgaande dat javascript aanstaat en de cookies altijd geaccepteerd worden.
  • Plugins: Als een plugin nodig is om een gedeelte van de inhoud te bekijken of te beluisteren zal automatisch, zonder dat je het merkt, worden gecontroleerd of je beschikt over de juiste plugin. Je krijgt hierover een melding en een oplossing aangereikt indien dit niet het geval is.