1. Vragen
  2. Systeeminstellingen

Systeeminstellingen

De verder-knop wordt niet zichtbaar. Hoe kan dat?

Volg je de scholing via je Chrome, dan kun je problemen krijgen met de verder-knop in de cursus. Klik rechtsboven in jouw Chrome browser op de 3 puntjes. In het menu dat nu uitklapt staat in het
midden “Zoom” met de mogelijkheid om dit aan te passen. Stel met het + teken de Zoom van Chrome in op 200%. De verder knoppen worden nu weer zichtbaar

Kan ik de cursus ook op mijn mobiele telefoon volgen?

Wij adviseren de cursussen op een laptop of pc uit te voeren, of eventueel een tablet. Dit om de cursussen optimaal te laten werken.

Ik krijg een melding dat mijn browser geen JavaScript draait. Wat moet ik doen om dit op te lossen?

Als je computer onderdeel uitmaakt van een bedrijfsnetwerk, dan kan het zijn dat JavaScript door de systeembeheerder is uitgezet - bijvoorbeeld om veiligheidsredenen. Neem in dat geval contact op met je systeembeheerder. Als je zelf bevoegd bent om deze instelling aan te passen in je browser, dan doe je dat als volgt.

Wat zijn de technische voorwaarden om op mijn computer de online cursussen te kunnen volgen?

De scholing van Augeo academy kan op ieder gewenst moment en op elke plaats gevolgd worden. Om de scholing van Augeo academy optimaal te laten werken heb je wel een PC met geluid en internetverbinding nodig. Daarnaast zijn er de volgende systeemeisen:

- Internet verbinding: zorg voor voldoende internetsnelheid. Mocht de snelheid draadloos niet hoog genoeg zijn, zorg dan voor een bedrade verbinding.
- Schermresolutie: minimaal 1024 x 768
- Besturingssysteem: Windows 7 of 8
- Browser: Internet Explorer 11.x of hoger, Chrome of FireFox. Augeo academy ontwikkelt de e-learning modules voor deze browsers, ervan uitgaande dat javascript aan staat en de cookies altijd geaccepteerd worden.
- Plugins: Als een plugin nodig is om een gedeelte van de inhoud te bekijken of te beluisteren zal automatisch, zonder dat je het merkt, worden gecontroleerd of je beschikt over de juiste plugin. Je krijgt hierover een melding en een oplossing aangereikt indien dit niet het geval is.