Als professional in het ziekenhuis kom je in contact met veel verschillende mensen. Soms merk je dat het niet goed gaat met een patiënt, je merkt bijvoorbeeld dat er veel spanningen zijn in een gezin. Of je krijgt het vermoeden dat een kind thuis niet veilig is. Wat kun je dan doen? Met de online scholing van Augeo academy leer je meer over de thema’s huiselijk geweld en kindermishandeling.

Jouw medewerkers meldcodeproof?

Dat kan met het scholingsaanbod van Augeo academy. Dit aanbod bevat online cursussen, maar daarnaast ook leerberichten en Augeo magazine. Je kunt hiermee kennis over het signaleren en handelen bij (vermoedens van) kindermishandeling en huiselijk geweld in je ziekenhuis up-to-date krijgen en houden. De cursussen sluiten aan bij de wet Meldcode.

Cursusaanbod

Voor ziekenhuizen heeft Augeo academy  een op maat samengesteld lidmaatschap. Dit lidmaatschap bestaat uit cursussen, korte leerberichten over diverse onderwerpen en toegang tot het Augeo magazine.
Bekijk het ziekenhuisaanbod

huiselijk geweld blijvend op de agenda

Augeo helpt jou om de medewerkers in jouw ziekenhuis blijvend up-to-date te houden rond het thema huiselijk geweld, kindermishandeling en veilig opgroeien. Wij helpen je up-to date te blijven

Ik wil een demo bekijken

Tip: bekijk demo's van de cursussen en krijg een indruk hoe ze werken, hoe ze eruitzien en of ze aansluiten bij jouw organisatie.
Bekijk de inhoud van de cursussen

Prijzen en bestellen

Direct weten wat de kosten zijn of je keuze al gemaakt? Vraag hier direct jouw lidmaatschap aan.
Direct bestellen

Meer weten over de mogelijkheden van Augeo academy?
Neem contact met ons op