Waar gaat jouw cursusgeld naartoe? Augeo Foundation is een goede doelen stichting en wil dat ieder kind in Nederland veilig en veerkrachtig opgroeit. Alle cursusinkomsten herinvesteren we in projecten om huiselijk geweld zo goed mogelijk aan te pakken en liefst te voorkomen. Steun aan ouders en kinderen staat daarbij voorop.

Deze projecten kiezen onze cursisten:

Bestedingsdoel Jongeren

Luisteren naar de stem van jongeren

Steun de Jongerentaskforce van Augeo

Wie beter dan jongeren die zelf huiselijk geweld of kindermishandeling hebben meegemaakt, kunnen hierover vertellen? De ervaringsdeskundigen van de Jongerentaskforce delen hun verhalen en zorgen ervoor dat kinderen weten wat veilig opgroeien betekent. En ook bij onze eigen projecten luisteren we naar de stem van deze jongeren.

 

25%

van onze cursisten kiest dit doel.

Meer over de Jongerentaskforce

Bestedingsdoel Professionals

Kennis van professionals vergroten

Op de hoogte door Augeo Magazine

We stimuleren het dat een brede groep professionals haar kennis up-to-date houdt, oefent en blijft bijleren. Daarom bieden we veel producten kosteloos aan. Bijvoorbeeld scholingscampagnes, apps, online communities en animaties. Ook het Augeo Magazine helpt daarbij. Minimaal vijf keer per jaar, biedt het magazine inspiratie, informatie en achtergrond, op een zeer toegankelijke manier.

11%

van onze cursisten kiest dit doel.

Bekijk laatste editie Augeo Magazine

Bestedingsdoel Ouders

Voorlichting aan ouders en kinderen

Laat kinderen opgroeien zonder geweld

Alles wat aan een jong kind wordt meegegeven, heeft een groot effect op de lichamelijke, psychische en sociale gezondheid voor de rest van het leven van het kind. Ouders spelen daarin uiteraard een enorm belangrijke rol. Augeo zet zich, samen met andere partijen, in om ingrijpende traumatische ervaringen bij kinderen te voorkomen en ouders daarbij te helpen.

28%

van onze cursisten kiest dit doel.

Bestedingsdoel Veerkracht

Veerkracht van kinderen versterken

Initiatieven om veerkracht te vergroten

Als je weet hoe je om kan gaan met spanning, angst en onzekerheid, sta je steviger in je schoenen, kun je beter leren en heb je daar de rest van je leven voordeel van. Niet ieder kind krijgt dat vanuit huis mee. Daarom hebben wij initiatieven die de veerkracht vergroten, als Levenskunde, Handle with Care, Ruggensteun en het Augeo Kinderfonds.

36%

van onze cursisten kiest dit doel. Meer over steun en veerkracht

Meer weten? 

Heb je als professional een vraag en/of heb je niet kunnen vinden wat je zoekt? Neem contact met ons op