Algemene voorwaarden Digitale onderwijsproducten en diensten van Augeo Academy B.V.

Gedeponeerd bij de KvK onder nr. 32142188

Hieronder vind je in het kort terug wat Augeo met jouw gegevens doet. De volledige algemene voorwaarden kun je onderaan deze pagina vinden.

Je mag bij Augeo …

  1. … scholing volgen welke door jouzelf of door jouw organisatie is ingekocht;
  2. … geen kopieën maken van de aan jouw verstrekte scholing of deze tonen aan derden anders dan overeengekomen;
  3. … op ons platform geen handelingen uitvoeren waar het platform niet voor ontwikkeld is.

Augeo gebruikt jouw gegevens …

  1. … om je via email op de hoogte te houden van belangrijke wijzigingen voor jou als cursist bij de academy. Je kunt je hier altijd voor uitschrijven als je deze mails niet meer wilt ontvangen;
  2. … om je een evaluatie te sturen na afronden van een cursus;
  3. om je geautomatiseerde mails uit onze leeromgeving te sturen betreffende het inschrijven voor, het volgen en afronden van de scholing of over onderwerpen die gerelateerd zijn aan de scholing van Augeo academy (bijvoorbeeld over het volgen van opfrismomenten).
  4. ... om de inhoud van onze website optimaal toe te spitsen op jouw achtergrond. Het gaat hierbij om relevante informatie die bepaald wordt aan de hand van jouw ingevulde gegevens en jouw bezoek op onze website;
  5. … om je het gratis online tijdschrift “Augeo magazine” toe te sturen. Augeo magazine is een tijdschrift over Veilig opgroeien. Je kunt je hier altijd voor uitschrijven als je deze mails niet meer wilt ontvangen.

 

Hier vind je de volledige algemene voorwaarden terug.

Bekijk hier onze klachtenregeling.