Blijven leren over het betrekken van kinderen

‘Kort, krachtig en met duidelijke voorbeelden’. Dat is zomaar een van de vele enthousiaste reacties over de campagne Kind Centraal. Na zes challenges in zes weken sloot Kind Centraal af met een webinar door Marike van Gemert. En nu? Lees hier hoe je kinderen optimaal kunt blijven betrekken.

Met de Kind Centraal app krijg je vijftien dagen lang een tip, vraag of video. Een fijne, laagdrempelige manier om het onderwerp op je netvlies te houden.

Binnenkort verschijnt Augeo Magazine met een aantal verdiepende artikelen over het betrekken van kinderen. Heb je nog geen (gratis) abonnement? Schrijf je hier dan snel in.

De campagne is dan wel afgelopen, maar de challenges staan nog gewoon op de website. Dus, heb je er een gemist? Geen nood, je kunt hem op je gemak nog doen. Of, maak een ander er nog op attent. Op de site vind je ook achtergrondinformatie. ‘De achtergrondinformatie vond ik echt een waardevolle aanvulling op de challenges’.

Uit de evaluatie blijkt dat allerlei professionals die werken met kinderen mee hebben gedaan. Onder andere uit de zorg, het onderwijs, kinderopvang, pleegzorg en de jeugdzorg. De challenges, en ook het webinar, zijn zeer goed gewaardeerd. ‘Ze zijn niet te lang. In een drukke werkweek met afspraken zijn ze goed in te passen.’ ‘Het is een mooie extra bewustwording van het betrekken van het kind in het proces’.