Expeditie Veerkracht

Hoe implementeer je veerkracht op school en bso?

Interactief webinar, maandag 22 november 15.30 – 17.15 uur

Wil jij op jouw school of bso meer aandacht besteden aan veerkracht en weet je niet goed hoe? Of ben je er wel mee bezig, maar mis je praktische handvatten? Augeo Foundation en Stichting Kinderpostzegels organiseren hierover een interactief webinar op maandag 22 november van 15.30 – 17.15 uur.

Hoe implementeer je veerkracht? - Jongetje klimt op klimrek

Deze interactieve bijeenkomst is bedoeld voor directeuren, bestuurders en intern begeleiders van het primair onderwijs en bso. Met een afwisselend programma zoeken we antwoord op de vraag: Hoe implementeer je veerkracht effectief op school en bso? Je verlaat de bijeenkomst gegarandeerd met praktische tips waar je direct mee aan de slag kunt!

Wat wordt er behandeld tijdens de bijeenkomst?

Onderwerpen die onder andere aan de orde komen:

  • Schoolbrede aanpak rondom veerkracht
  • Het betrekken van ouders
  • Samenwerking tussen school en bso rondom veerkracht

Aanmelden interactieve bijeenkomst

Wil je deelnemen en meer te weten te komen over veerkracht implementeren op school? Meld je dan snel aan vóór 22 november 2021.

Aanmelden bijeenkomst


Over Expeditie Veerkracht

Deze bijeenkomst is onderdeel van Expeditie Veerkracht, een initiatief van Stichting Kinderpostzegels en Augeo Foundation. Op 17 mei was de aftrap met een interactief webinar over Veerkracht. Eind mei startten de mensen die voor de groep staan met wekelijkse modules rond het thema veerkracht. Op de aparte website vind je meer informatie en ook de modules voor leerkrachten en pedagogisch medewerkers kun je daar nog vinden.