Wilt u onze mening horen over uw beleid en plannen? We geven het graag! Wij werken samen met professionals, beleidsmakers en vrijwilligers om huiselijk geweld en kindermishandeling geen toekomst te geven.

Luisteren, meedenken, advies geven

De jongeren van de Jongerentaskforce luisteren naar kinderen en jongeren die ervaring hebben met kindermishandeling, vechtscheidingen en chronisch pesten. De Jongeren denken en praten mee, en geven belangrijke adviezen aan bijvoorbeeld beleidsmakers en politici. Dit doen niet alleen, regelmatig werken we samen met andere jongerenorganisaties.

Lees ook:

Advies

Onderzoek en advies

Op basis van onderzoek geven we advies aan politici en beleidsmakers.  Maar ook hoe je het beste met jongeren kunt praten.  Hoe ons onderzoek helpt

De Jongerentaskforce zoekt jou!

Wil je jouw ervaring delen met (toelomstige) professionals of jouw stem als jongere laten horen in de aanpak kindermishandeling? Meld je aan bij de Jongerentaskforce.

Lees verder

Contact Jongerentaskforce

Heb je een vraag over ons onderzoek? Wil jij je aansluiten bij de Jongerentaskforce of wil je weten wat wij nog meer kunnen bieden?  Neem contact op