Veerkracht

Leer kinderen omgaan met stress

Met 4 gratis modules van Expeditie Veerkracht

Ieder kind heeft weleens te maken met stress of tegenslag. Maar niet ieder kind gaat daar op dezelfde manier mee om: sommige kinderen zijn veerkrachtiger dan anderen. Leerkrachten en pedagogisch medewerkers spelen een cruciale rol bij het versterken van veerkracht. Maar hoe doe je dat op een effectieve manier? Expeditie Veerkracht helpt daarbij. Meld je nu aan voor de gratis modules.

Leer kinderen omgaan met stress. Volg de modules van Expeditie veerkracht.

Expeditie Veerkracht gaat over het effect van stress op kinderen en de belangrijke rol die de basisschool en bso hebben in het versterken van veerkracht. Op 17 mei trappen de directeuren en intern begeleiders af met een inhoudelijk webinar. Vanaf 31 mei zijn de mensen voor de groep aan zet!

Wat kun je nu concreet met veerkracht in het basisonderwijs en de buitenschoolse opvang? Expeditie Veerkracht, een initiatief van Stichting Kinderpostzegels en Augeo Foundation, heeft speciaal voor leerkrachten en pedagogische professionals vanaf 31 mei vier weken lang een korte, praktische online module over dit onderwerp. Als leerkracht of pedagogisch medewerkers kun je jezelf nu aanmelden voor de gratis modules!

Vier gratis modules voor leerkrachten en pedagogisch medewerkers

Hoe versterk je op een effectieve manier de veerkracht van kinderen? Zodat ze er niet alleen nu, maar hun hele verdere leven voordeel van hebben. Wat kun jij nu doen in de klas en op je groep? Hoe help je kinderen een positief zelfbeeld te ontwikkelen? En hoe leer je ze met stress of tegenslag omgaan, zodat ze daar de komende jaren iets aan hebben. In de modules vind je verschillende video’s, interessante artikelen en kleine opdrachten die je direct in de praktijk kunt brengen.

 Ga mee op expeditie veerkracht en volg de gratis modules

Aanmelden modules